X
(+31) 40 2902345 info@taalbrug.nl

Laatste nieuws over het coronavirus

Coronavirus

Op deze pagina informeren wij u over de actuele situatie en de maatregelen die we op Taalbrug College nemen als het gaat om het coronavirus. Via nieuwsbrieven wordt U ook op de hoogte gehouden. Informatie kan dagelijks aangevuld of gewijzigd worden; we volgen iedere dag de richtlijnen van Overheid en RIVM. Op de websites van het RIVM en de GGD vindt u meer informatie over de situatie van het coronavirus in Nederland en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.

Maart 2021

Beste ouder(s), verzorger(s),
Sinds het moment na de voorjaarsvakantie hebben we uiteraard het volgen van de richtlijnen vanuit het RIVM voortgezet. We hebben een aantal maatregelen weer onder de aandacht gebracht zoals;
• Lokalen inrichten met voldoende afstand (1,5 meter).
• Gescheiden pauzes voor de leerlingen.
• Leerlingen vast in lokaal, behalve voor de praktijklessen.
• Looprichtingen in de school handhaven.

Februari 2021

Lockdown: onderwijs op afstand nog steeds gehandhaafd voor Voortgezet Onderwijs.

Voorlopig is er geen fysiek onderwijs, behalve in bijzondere situaties. Er is daarom online onderwijs én fysiek onderwijs.

Online onderwijs volgen de leerlingen thuis volgens de afspraken die daarover gemaakt zijn met de leerlingen.

Voor het fysiek onderwijs dat plaatsvindt hebben wij alles in het werk gesteld om het schoolgebouw, de lokalen en ons onderwijs in te richten op de 1,5 meter regel.

Leerlingen en ouders worden steeds op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Vanzelfsprekend blijven wij de richtlijnen en voorschriften van het RIVM volgen. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen worden alle leerlingen en ouders steeds door middel van brieven of via de mentor op de hoogte gebracht van eventueel gewijzigde richtlijnen. Om zo veilig mogelijk onderwijs te kunnen blijven geven is het erg belangrijk dat iedereen zich hieraan houdt.

0001