Werken bij de Taalbrug

Onze medewerkers zijn bevlogen en hebben plezier in hun werk. Iedere dag opnieuw zetten zij hun kennis en expertise in om het beste uit onze leerlingen te halen. In totaal werken er ruim 350 professionals op onze school.

Interne scholing

Lesgeven aan onze doelgroep vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Pedagogisch didactische kennis, maar ook kennis op het gebied van auditieve of communicatieve beperkingen. Onze medewerkers voortdurend aan hun professionaliteit. Via de Taalbrug academie bieden wij daarvoor opleidingen, workshops, cursussen en scholingsmaterialen.

Samenwerking

Een professioneel klimaat waarin iedereen tot zijn recht komt en zich geaccepteerd voelt. Daar streven wij naar in onze samenwerking. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich betrokken voelen bij de school, bij elkaar en bij onze leerlingen. Een respectvolle en open communicatie vormt daarbij de basis in de omgang. Met elkaar, met onze leerlingen én tussen leerlingen onderling.

Meer weten?

Heb jij affiniteit met de doelgroep en/of wil je meer weten over werken bij Taalbrug College? Neem contact op met de personeelsadministratie van de Taalbrug personeelsadministratie@taalbrug.nl.

Vacatures

Bekijk openstaande vacatures