Regionale Bedrijvendag van12 februari 2020 groot succes!

Uitnodiging Bedrijvendag op Taalbrug College

Op 12 februari vond op Taalbrug College in Eindhoven de Regionale Bedrijvendag 2020 plaats.  Het was alweer de derde editie van dit loopbaanevenement voor leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs, praktijkscholen en voortgezet onderwijs voor anderstaligen.

Het thema van het evenement was ‘Vind jouw match’. Net als voorgaande jaren, presenteerden verschillende bedrijven uit uiteenlopende branches zich deze dag aan de leerlingen en stonden zij klaar om vragen te beantwoorden.

Dit evenement was ook dit jaar weer dé manier voor onze leerlingen om kennis te maken met het bedrijfsleven en zich te oriënteren op een toekomstige stageplaats, werkkring of op de praktische invulling van een loopbaantraject.

De Bedrijvendag is een regionale samenwerking tussen het bedrijfsleven, gemeente en scholen en maakt deel uit van een programma dat zich richt op loopbaanbegeleiding voor kwetsbare jongeren. De organisatie is in handen van Projectgroep ‘Naar de juiste plek’ – MKB Eindhoven – PiusX College – de Berkenschutse – Ergon – Praktijkschool Eindhoven – Taalbrug College.

Bekijk hieronder de film met een verslag van de dag.

 

About the Author

The Author has not yet added any info about himself