MBO voorlichtingsavond op Taalbrug College

Welke opleiding past bij mij en welke richting moet ik kiezen? Om een antwoord te krijgen op deze vraag, organiseren wij voor onze leerlingen op 9 oktober a.s. de eerste MBO-voorlichtingsavond voor het VSO. De avond wordt georganiseerd door Taalbrug College en de Berkenschutse. Ook leerlingen van de Mytylschool en Zuiderbos nemen deel aan de markt.

Leerlingen kunnen zich deze avond oriënteren op hun vervolgopleiding. Behalve voorlichtingsrondes op (MBO) interessegebieden, is er ook een MBO-markt waar leerlingen informatie kunnen krijgen van verschillende opleidingen. De scholen die deelnemen zijn: ROC ter AA, ROC Tilburg, Summa College, SVO food, De Rooi Pannen, Helicon, Sint Lucas, MBO de schalm ( koning Willem 1), Prins Heerlijk, REA college, Brainport Industries, Gilde opleidingen

De voorlichtingsavond is van 19.00 uur – 21.30 uur

About the Author

The Author has not yet added any info about himself