Home   Aanmelding

Aanmelding

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]passend_onderwijs1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Aanmelding

Als de school een vraag heeft over het gehoor of de taalontwikkeling van een leerling, kan de leerkracht het zorgteam van de school of het samenwerkingsverband om hulp vragen. Als het zorgteam dat nodig vindt, kan het advies en ondersteuning vragen bij informatie- en aanmeldpunten cluster 2 van VitusZuid.

Toelating tot Mgr. Hanssen of Taalbrug Junior of College of het krijgen van ambulante begeleiding in het regulier onderwijs vanuit deze scholen is alleen mogelijk wanneer een kind een arrangement voor cluster 2 heeft verkregen.

Meer informatie over de aanvraagprocedure, de indicatiecriteria waaraan een kind dient te voldoen of over de stukken die nodig zijn voor een succesvolle aanvraag bij de CVO kunt u krijgen via:

Voor Mgr. Hanssen:
Gerdina van den Berg, 045-5636500 of via e-mail aanmeldpuntcluster2@mgrhanssen.nl
Gerdina is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdagochtend en donderdag.

Voor de Taalbrug:
040 – 2902345 (optie 2) of via e-mail aanmeldpuntcluster2@taalbrug.nl.

Als het nodig is, moet de leerling getest worden. Heeft de leerling een taalontwikkelingsstoornis of een gehoorbeperking en daarnaast een duidelijke extra behoefte aan ondersteuning, wordt er gekeken welke vorm van onderwijsarrangement en andere ondersteuning hierbij het beste past. De Commissie van Onderzoek heeft hierin uiteindelijk het laatste woord. Zij stellen het advies vast.

Klik hier om de folder Passend Onderwijs te downloaden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]logo

Taalbrug

Toledolaan 3
5629 CC Eindhoven
040 2902345 (optie 2)

info@taalbrug.nl
www.taalbrug.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]logo_mgrhanssen

Mgr. Hanssen

Zandbergeseweg 115
6432 CC Hoensbroek
045 5636500

info@mgrhanssen.nl
www.mgrhanssen.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]